?? Onze werven gaan gewoon door! Wij vragen onze klanten om niet in de ruimte te komen waar wij aan het werk zijn, en indien dit toch noodzakelijk zou zijn, dan graag afstand bewaren + mondmasker dragen (dat zullen wij ook doen)!
?? Prijsaanvragen kan U per mail doorsturen naar info@brackeparketvloeren.be of u kan ons telefonisch contacteren. We proberen het contact met klanten nu zoveel mogelijk te beperken, daarom : voor schuurwerken kan u ons foto’s door sturen en wij bezorgen u de prijsofferte, voor keuze van nieuwe vloeren kunnen wij u stalen bezorgen zodat u een keuze kan maken.
?? Heeft u parketzeep nodig? Laat het ons weten, we zetten de zeep buiten klaar op het afgesproken tijdstip zodat u kan afhalen, of we leveren aan huis (vanaf 2 bussen zeep gratis aan huis geleverd regio Klein-Brabant en Temse).
?? Zijn er nog vragen? Contacteer ons gerust via mail of telefonisch 0473 60 02 11 of 0471 57 17 42
?
? Stay safe ?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *