30 jaar ervaring

Met ondertussen al 30 jaar ervaring op de teller kunnen we een groot portfolio aan uitgevoerde werken voorleggen. Een aantal hiervan kan u terugvinden onder realisaties.

Welke werken we allemaal voor u kunnen uitvoeren kan u hieronder terugvinden. Net als een overzicht van de verschillende vloeren waaruit u kan kiezen. Zowel voor binnen als voor buiten.

We werken vaak rechtstreeks voor particulieren (nieuwbouw en renovatie) maar voeren ook heel wat projecten uit voor aannemers van nieuwbouw-, renovatie- en totaalprojecten. Daarnaast hebben we ook een aantal architecten en projectontwikkelaars als vaste klant!

Sinds 2023 kan U op ons adres ook beroep doen op onafhankelijk interieuradvies!  Met haar passie voor interieur heeft Vera zich in 2022-2023 bijgeschoold tot Interieur- & Vastgoedstylist. U kan sinds midden 2023 haar terecht voor o.a. interieuradvies, 2D- en 3D ontwerpen, raamdecoratie (zowel advies, opmeting, leveren & installeren) en vastgoedstyling. Wil U een complete aanpak voor Uw interieur, ga zeker eens bij haar ten rade, met 25 jaar ervaring in de bouwsector, kan zij U ook voor andere werken adviseren en doorverwijzen naar betrouwbare partners uit de regio. Meer info vindt U op haar website of contacteer haar rechtstreeks met Uw vragen.

Wat we voor u kunnen doen

  • Het leveren & plaatsen van traditionele en massieve parket
  • Het leveren & plaatsen van massieve plankenvloeren
  • Het leveren & plaatsen van meerlagen parket
  • Het leveren & plaatsen van laminaat en klikvinyl
  • Het leveren & plaatsen van houten terrassen
  • Het leveren & plaatsen van houten vloerroosters
  • Uitbekleden van trappen
  • Het schuren, renoveren en herstellen van alle houten vloeren

Waarom kiezen voor Bracke parketvloeren?

30 jaar ervaring

gratis offerte

ruim assortiment

feilloze planning

Welke materialen kunnen we voor u plaatsen?

Traditionele parketvloer

Massieve parket heeft meestal een dikte van 10 mm, de breedte van de planken kan vari?ren van ongeveer 7 tot 30 cm en dit volgens het patroon en de stijl die men verkiest. Vaak kiest men voor Eiken parketvloer, maar ook andere (tropische) houtsoorten zijn mogelijk! Traditionele parket wordt verlijmd en genageld op onderparket. Na de plaatsing wordt de vloer nog opgeschuurd en afgewerkt met beits, olie of lak, naargelang de keuze van de klant. Traditionele parket en massieve parket zoals visgraat, lamel op kant, etc.. kan in combinatie met vloerverwarming. Hou er wel rekening mee dat de breedte van de planken dan beperkt kan zijn tot +/- 14cm bij vloerverwarming.

Bracke Parketvloeren - referenties - massieve plankenvloer (16)
Massieve plankenvloer

De massieve planken zijn aan de 4 zijden voorzien van tand en groef. De dikte is meestal tussen 14 en 21 mm, de breedte van de planken kan variëren van ongeveer 7 tot ongeveer 26 cm.
Massieve plankenvloer wordt meestal rechtstreeks verlijmd op de chape. Al zijn er ook andere plaatsingmethodes.
Een massieve plankenvloer wordt na de plaatsing nog opgeschuurd en afgewerkt met beits, olie of lak, naargelang de keuze van de klant.
Deze plankenvloer is niet geschikt voor plaatsing op vloerverwarming.
Een massieve plankenvloer is een vloer voor het leven!

Bracke Parketvloeren - referenties - meerlagen parket (37)
Meerlagen parket

Meerlagen parket is opgebouwd uit 2 of meerdere lagen hout. De dikte van meerlagen parket kan variëren van 10 tot 20 mm ongeveer. Afhankelijk van deze dikte is de toplaag 2 tot 6 mm dik. Er zijn verschillende breedtes mogelijk. Meerlagen parket kan rechtstreeks op de chape verlijmd worden of kan ook zwevend geplaatst worden. Een meerlagen parket is soms afgewerkt in de fabriek en dus legklaar. Al is er ook onbehandelde meerlagen parket, die na de plaatsing nog wordt opgeschuurd en afgewerkt met beits, olie of lak. Meerlagen parket is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, de breedte van de planken kan gaan tot +/- 22cm breed, verder zijn nog er nog een aantal voorwaarden waar rekening mee gehouden moet worden zoals o.a. de opstartprocedure van de vloerverwarming uitvoeren voor de parket geplaatst wordt.

Bracke Parketvloeren - referenties - laminaat (3)
Laminaat & klikvinyl

Ook voor het leveren en plaatsen van Uw laminaat of klikvinyl kan U bij ons terecht! Verschillende merken beschikbaar.

Houten terrassen

We plaatsen niet enkel vloeren voor binnen maar we kunnen ook van uw terras (in verschillende soorten) buiten een pareltje maken!

Renovaties vloeren

Wij kunnen uw bestaande vloer vakkundig herstellen, opschuren en afwerken naar uw keuze: naturel olie, gekleurde olie, vernis,…

Interesse in een parketvloer?

Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende offerte!