Over ons

Met een ervaring van maar liefst 30 jaar is Geert een expert in het plaatsen van parket en voert hij alle werken met uiterste precisie uit. Kwaliteit, vakmanschap en uitmuntende service zijn de fundamenten waarop ons bedrijf rust.

Vera, de onmisbare partner van Geert, zowel in het dagelijkse als hun professionele leven, neemt op haar beurt een cruciale rol op zich. Met haar expertise verzorgt ze niet alleen het opmaken van gedetailleerde offertes, maar ze zorgt er ook voor dat elke werf feilloos wordt ingepland. Daarnaast staat ze garant voor een correcte facturatie achteraf, waardoor u volledig zorgeloos kunt genieten van uw prachtige parketvloer. Maar Vera’s betrokkenheid gaat verder dan alleen het administratieve werk. Ook op de werf zal u haar regelmatig aantreffen. Met haar vriendelijke en behulpzame karakter staat ze altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden tijdens het hele proces. Bovendien kan U ook bij haar terecht, sinds 2023, voor interieuradvies &-styling, 2D- en 3D-ontwerpen én nieuwe raamdecoratie. Dus gaan Uw plannen verder dan alleen maar parket, bezoek zeker haar website eens.

Geert en Vera begrijpen dat het plaatsen van een parketvloer een belangrijke investering is, en daarom streven ze ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Hun passie voor parketvloeren en hun toewijding aan klanttevredenheid maken hen de ideale keuze voor uw project.

Aarzel niet om contact op te nemen en ontdek zelf waarom Geert en Vera de referentie zijn in de parketindustrie.

Parketlabel

In 2011 ontving Bracke Parketvloeren “het Parketlabel“, dit label wordt uitgereikt door De Parketplaatsers. Dit is een onderdeel van de Confederatie Bouw.

Het label biedt een waarborg aan de klant over de goede uitvoering van de parketwerken. Alle werken worden gegarandeerd uitgevoerd volgens de regels der kunst! Wat voor de klant een hele geruststelling betekent, niet iedere “parketteur” kan immers dit label voorleggen! In Vlaanderen zijn slechts een 52 parketbedrijven die het Parketlabel behaalden, en Bracke Parketvloeren is er één van!

Interesse in een parketvloer?

Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende offerte!