Heel wat vakantieplannen voor deze zomer werden opgeborgen omwille van Covid-19. In plaats daarvan kiezen heel wat mensen voor een “staycation”. Hierdoor komt er bij heel wat mensen budget vrij om hun woning te renoveren. Vele (ver-)bouwplannen worden nu plots concreet gemaakt! Wil je graag een parketvloer laten plaatsen of herschuren, of een houten terras, of misschien wil je wel je (betonnen) trap laten uitbekleden..? Contacteer ons gerust per mail of telefonisch voor een vrijblijvende prijsofferte! Wij zijn bijna de hele zomer bereikbaar!

Van 18 juli tem 2 augustus houden we zelf een “staycation” maar blijven we wel per mail bereikbaar.

Fijne vakantie iedereen en hou het veilig & gezond! 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *