Werkwijze

Onze werkwijze

Wij maken graag tijd voor U vrij! Daarom werken wij steeds op afspraak.

Gaat het om een renovatie van Uw parket? Dan is het uiteraard aangewezen dat wij ter plaatse komen om Uw vloer te bekijken alvorens we U een passende prijsofferte kunnen opmaken.

Wil U een nieuwe parket of plankenvloer? Geen probleem, ook dan komen wij graag tot bij U met onze stalen. Komt U liever zelf tot bij ons om de verschillende mogelijkheden te bekijken en te bespreken? Ook dat is geen probleem, altijd welkom!

Al onze stalen hebben een oppervlakte van ongeveer 1 m².  Deze stalen kan U, indien gewenst, enkele dagen bijhouden zodat U deze eens goed kan bekijken in de ruimte waar de vloer uiteindelijk zal geplaatst worden.  Bovendien kan U ze bekijken zowel bij daglicht als tijdens de avond met kunstlicht. Dit is voor U als klant natuurlijk zeer interessant om Uw uiteindelijke keuze te kunnen maken. De lichtinval in een toonzaal is immers altijd anders dan bij U thuis!

Heeft U absoluut nog geen idee van wat U zou willen? Wil U graag eens alle mogelijkheden bij elkaar zien?  Eens rustig rondwandelen in de toonzaal om ideëen op te doen? Ook dat is mogelijk! U kan altijd terecht in de ruime toonzaal te Zele of Putte waar U alles rustig kan bekijken!

Dit alles is uiteraard geheel vrijblijvend!

Contacteer ons voor info en gratis prijsofferte!

Interesse in een parketvloer?

Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende offerte.

0473 60 02 11 of Contacteer ons