Onze werkwijze

Wij maken graag tijd voor U vrij daarom werken wij steeds op afspraak. Gaat het om een renovatie/herstelling van Uw parket? Dan is het aangewezen dat wij ter plaatse komen om Uw vloer te bekijken alvorens we U een passende prijsofferte kunnen opmaken.

Wil U een nieuwe parket of plankenvloer? Heeft U al een idee van wat u zou willen? U kan de verschillende mogelijkheden bij ons komen bekijken in onze toonruimte te Weert (Bornem). Omwille van organisatorische redenen werken wij wel altijd op afspraak, gelieve hiermee rekening te houden. Kan U niet tot bij ons komen? Geen probleem, wij kunnen ook tot bij U komen met een aantal stalen. Contacteer ons gerust!

Onze stalen kan U, indien gewenst, eventueel enkele dagen bijhouden zodat U deze eens goed kan bekijken in de ruimte waar de vloer uiteindelijk zal geplaatst worden.  Bovendien kan U ze bij U thuis rustig bekijken zowel bij daglicht als tijdens de avond met kunstlicht. Dit is voor U als klant natuurlijk zeer interessant om Uw uiteindelijke keuze te kunnen maken. De lichtinval in een toonzaal is immers altijd anders dan bij U thuis! Wij vragen wel om goed zorg te dragen voor de stalen en om ze ons binnen de twee à drie dagen terug te bezorgen.

Nog steeds niet gevonden wat U zocht? Dan kan U zeker ook terecht bij onze fabrikant te Zele waar U een uiteenlopend gamma  kan bekijken: traditionele parket, massieve plankenvloer, meerlagen parket, visgraat, Hongaarse punt, lamel op kant, stijlpanelen, … The sky is the limit!

Bent U eerder op zoek naar laminaat of klikvinyl? Ook dat kunnen wij aanbieden! Wij zijn namelijk “Quick Step Master Installer”, m.a.w. een erkend Quick Step installateur! Informeer naar de mogelijkheden!

Contacteer ons voor info en gratis prijsofferte!

Interesse in een parketvloer?

Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende offerte!